Viru Elektrikaubanduse veebilehe sirvimise jätkamisel nõustud meie kasutuskogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega.

Loe lähemalt

Privaatsuspoliitika

PRIVAATSUSPÕHIMÕTTED

Käesolevad privaatsustingimused kirjeldavad, kuidas Viru Elektrikaubandus kaitseb oma klientide ja veebisaidi külastajate privaatsust ja isikuandmeid. Kui sul on tingimuste kohta küsimusi või isikuandmete töötlemisega seotud taotlusi, võta meiega ühendust e-posti aadressil jaanika.lillemets@ve.ee.

 

Me töötleme sinu isikuandmeid järgmistel alustel:

  • sinu selgelt väljendatud nõusoleku alusel
  • meie õigustatud huvide kaitseks
  • selleks, et täita seadusega kehtestatud kohustusi

 

1. KLIENTIDE ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

Viru Elektrikaubandus töötleb isikuandmeid kooskõlas õigusaktides kehtestatud põhimõtete ja nõuetega. Sõltumata sellest, kuidas me andmeid kogume, töödeldakse neid ainult niivõrd, kuivõrd on see minimaalselt vajalik, sellega seotud eesmärkideks ning meie jaoks siduvate õiguslike kohustuste täitmiseks.

Viru Elektrikaubandus töötleb sinu andmeid ka juhul, kui võtad meiega ühendust e-posti teel, esitad päringu või küsimuse või saadad teavet meie veebisaidil või sotsiaalvõrgustikes toodud kontaktide kaudu. Viru Elektrikaubandus töötleb sinu andmeid sellistel juhtudel päringute ja kaebuste haldamiseks, tagamaks pakutavate teenuste kvaliteeti ning kaitsmaks oma õigusi ja õigustatud huve. Aktiivsete toimingutega, st meiega kontakteerudes, annad meile nõusoleku oma andmete töötlemiseks.

 

2. ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE VEEBISAIDIL

ve.ee veebileht kasutab küpsiseid (tuntud ka kui HTTPS-küpsis, inglise keeles cookie, HTTPS cookie).

 

Küpsis on tekstifail, mille salvestame sinu seadme (nt arvuti, mobiiltelefoni, tahvelarvuti) veebilehitsejasse ainult siis, kui külastad Viru Elektrikaubanduse veebilehte. Kasutame küpsiseid üksnes selleks, et Viru Elektrikaubanduse veebileht toimiks paremini ja tõhusamalt.

 

Küpsised aitavad:

  • toimida veebilehel sinu ootustele vastavalt
  • parandada Viru Elektrikaubanduse veebilehe kiirust ja turvalisust
  • Viru Elektrikaubanduse veebilehe sisu sotsiaalmeedias hõlpsamini jagada (Facebook)
  • plaanida veebilehe parandusi ja arendusi
  • muuta Viru Elektrikaubaduse pakkumisi ja turundusteateid sinu vajadustele sobivamaks

 

3. MILLISEID KÜPSISEID JA MILLISTEL EESMÄRKIDEL KASUTAME

Kasutame mitut liiki küpsiseid, mis erinevad omavahel kasutuseesmärgi ja talletamisaja poolest. Teenuste täiustamiseks võime küpsiste kasutamist muuta, kuid üldiselt jagunevad küpsised kaheks.

 

Seansiküpsised salvestuvad üksnes ajutiselt, veebilehe külastamise ajaks. Nad võimaldavad tehingute tegemist ja kustutatakse hetkel, kui logid veebilehelt välja või sulged veebilehitseja.

 

Püsiküpsised salvestuvad piiratud ajaperioodiks Sinu arvutisse. Kasutame püsiküpsiseid veebilehel liikumise jälgimiseks ja statistika kogumiseks. Selle info alusel teeme oma veebilehte paremaks ning kuvame ka turunduspakkumisi – isegi teistel veebilehtedel.

 

Küpsiseid kasutatakse meie veebilehtedel, et pakkuda paremat kasutajakogemust. Meie küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, kes aitavad meil oma veebiteenuseid edendada. Sellised pakkujad on näiteks Google, Facebook.

Meie veebilehtede kasutajad loetakse küpsistega nõustunuks, kui nende veebilehitseja seadistustes on küpsised lubatud. Sa saad alati ise otsustada, kas küpsised oma veebilehitsejas lubada või mitte. Kui sa küpsiseid ei soovi, võid seadistada oma veebilehitseja nii, et see keelab automaatselt küpsised ära või teatab sulle iga kord, kui veebileht palub luba küpsise lisamiseks. Vajalike seadistuste tegemiseks palun vaata oma veebilehitseja abi funktsiooni.

 

4. ANDMESUBJEKTIDE ÕIGUSED

Sul on oma isikuandmete osas järgmised õigused:

  • saada teavet isikuandmete töötlemise kohta meie ettevõttes
  • nõuda ebaõigete, ebatäpsete või mittetäielike andmete korrigeerimist, oma isikuandmete kustutamist või nende töötlemise piiramist, kui isikuandmeid töödeldakse järgimata õiguslikke nõudeid või kui on olemas selleks teine ​​õiguslik alus
  • nõuda oma isikuandmete edastamist teisele andmetöötlejale või edastada need otse sulle (kohaldatakse sulle esitatud isikuandmete suhtes, mida töödeldakse automaatselt lepingu või nõusoleku alusel)
  • esitada oma isikuandmete töötlemise kohta vastuväiteid, välja arvatud juhul, kui selliseks töötlemiseks on õiguslikud põhjused või need andmed on vajalikud õiguslike nõuete esitamiseks, taotlemiseks või kaitsmiseks
  • juhul kui sinu isikuandmeid töödeldakse eraldi nõusoleku alusel, on sul igal ajal õigus oma nõusolek isikuandmete töötlemiseks tagasi võtta

 

Sul on alati õigus pöörduda meie poole e-posti aadressil jaanika.lillemets@ve.ee kui sul tekib küsimusi seoses sinu andmete töötlemisega meie ettevõtte poolt. Samuti on sul õigus esitada vastav päring Andmekaitse Inspektsioonile.