Otsing
RSS

Uudise postitused ja "2023 '' jaanuar '

Kert Kask- Rakvere osakonna liikumapanev jõud ja ideede generaator!
Kert Kask- Rakvere osakonna liikumapanev jõud ja ideede generaator!
Kert Kask liitus meie suure ja sõbraliku perega 2019. aasta juunis. Elutee viis Rakvere poisi kümnekonnaks aastaks Tartusse õppima ja töötama, ent kodulinna kutse vastu ei saa. Elektrivaldkonnas tegutsenud ettevõte võimaldas mehel Tartust Rakvere osakonda üle minna ja jätkata seal müügiinseneri tööd. Kakskümmend pikka aastat tööstaaži ühe tööandja juures on märkimisväärne saavutus. Ometi vajab inimene elus muutusi ka siis kui kõik on hästi. Lisaks vajame me kõik aeg-ajalt uusi väljakutseid ja nii mõnigi meist ka arengut karjääriredelil. Otsustamine võttis Kerdil omajagu aega. Ent nagu mees ise ütles, siis uus ja põnev väljakutse ning silmapaistvalt positiivne VE sisekliima kallutas vaekausi lõpuks meie ettevõtte kasuks.
Muutke oma masinad LOVATO Electricuga turvaliseks!
Muutke oma masinad LOVATO Electricuga turvaliseks!
Lovato Electricu uued turvareleed muudavad teie masinad turvaliseks! LOVATO Electric peab alati silmas ohutuse vajadust ning on laiendanud oma kataloogi uute SR… seeria turvareleedega, mis on loodud katma enim levinumaid riskikategooriaid. Uued ohutusreleed on kooskõlastatud Põhja-Ameerika turu jaoks cULus'ega ja vastavad TÜV masinadirektiivile 2006/42/EC .
Lülitu uuele režiimile Lovato ümberlülititega!
Lülitu uuele režiimile Lovato ümberlülititega!
Lovato ümberlülititega on võimalik tarbijaid lülitada kahe erineva sisendi vahel (näiteks võrgutoide ja generaator). Meie tootevalikus on lisaks olemas ka väiksemad ümber- ja juhtlülitid Sontheimerilt, samuti mootorajamiga ümberlülitid ning automaatsed mootorajamiga ümberlülitid ABB’lt.
Uued IDE moodulkilbid GOLD!
Uued IDE moodulkilbid GOLD!
IDE GOLD kilbid ei ole tehtud kullast, kuid see on siiski kuldaväärt pakkumine! Kilpide tootja on IDE Electric, mille ettevõte rajati Hispaanias Zaragozas 1987. Viru Elektrikaubandus on IDE esindaja Eesti turul juba üle 20 aasta!
Lovato signaaltornid- pane märguanded särama!
Lovato signaaltornid- pane märguanded särama!
Valgus- ja helisignaali edastamiseks tutvustab LOVATO Electric uut LTN-seeria signaaltornide valikut kahes mõõdus: Ø50mm ja Ø70mm. Nende modulaarne disain tagab paindlikkuse ja vabaduse konfigureerida lahendusi mis tahes rakenduste jaoks. LED moodulitel on erakordne eredus tänu nende plastikust konstruktsioonile, nad on suure jõudlusega ja pika elueaga.
filtrid
Sort
display